Selasa, 02 September 2014

άστασή τους και να

Η ποιότητα της φροντίδας που παρέχουν στους ασθενείς σας είναι σημαντικό για αυτούς με τόσους πολλούς τρόπους. Φυσικά θα πρέπει να διατηρήσει ένα ορισμένο επίπεδο επαγγελματισμού με τους ασθενείς, τους επισκέπτες και τους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα που εργάζεστε με. Αλλά με θέα τη σημασία της κομοδίνο τρόπο νοσηλευτικής μειώνει την ποιότητα της περίθαλψης που έχετε λάβει όρκο να παρέχουν στους ασθενείς υπό τη φροντίδα σας.

Οι γιατροί συχνά επικεντρώνονται περισσότερο στις συνθήκες και τα συμπτώματα που οι ασθενείς που πάσχουν από και βρίσκοντας την κατάλληλη πορεία της θεραπείας για αυτά τα συμπτώματα και τις προϋποθέσεις. Λόγω αυτής της κατάστασης, το γνήσιο ενδιαφέρον τους για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεν είναι πάντα μεταφέρονται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ασθενείς που δεν αισθάνονται σαν να μπορεί ή θα πρέπει να συζητήσουν τα συμπτώματα που βιώνουν, πιθανές ερωτήσεις που έχουν, και οι φόβοι που κρατούν για τον εαυτό τους με το γιατρό. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται πιο άνετα αυτή την ανταλλαγή πληροφοριών με μια νοσοκόμα που έχει ένα φιλικό τρόπο κομοδίνο. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να θυμόμαστε τη σημασία που έχει ένα καλό, φιλικό τρόπο κομοδίνο. Συχνά μπορεί να είναι η μόνη γέφυρα μεταξύ των γιατρών να πάρει τις πληροφορίες που χρειάζονται για τη θεραπεία του ασθενούς καλύτερα, και μια κατανόηση των ασθενών που δεν αποκαλύπτουν πλήρως αυτά τα πράγματα μπορούν να επηρεάσουν σοβαρά την έκβαση της θεραπείας τους.

Για τους ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες ή τραυματισμούς, το επίπεδο των κομοδίνο τρόπο που προβλέπεται από τους επαγγελματίες νοσηλευτικής φροντίδα γι 'αυτούς, συχνά παίρνει μια μεγαλύτερη σημασία. Δίπλα τρόπο σας είναι αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας αποκατάστασης των ασθενών σας. Σκεφτείτε το από την σκοπιά του ασθενή. Αντιμέτωποι με μια ασθένεια ή τραυματισμό και τη μεταχείριση που πρέπει να υποβάλλονται για την ανάκαμψη είναι μια εποχή γεμάτη με φόβο και άγχος. Μπορούν επίσης να ασχολείται με συμπτώματα όπως πόνο, σοκ, σύγχυση, ναυτία, ελαφρύ πονοκέφαλο, δυσκαμψία, μειώνεται ή πλήρη απώλεια της κινητικότητας, και ύπνο και αλλαγές στην όρεξη. Το επίπεδο του φόβου και το άγχος είναι συχνά αυξημένη, όταν ένας ασθενής στο νοσοκομείο για θεραπεία. Οι άγνωστες ρυθμίσεις του νοσοκομείου μπορεί να είναι πολύ οδυνηρό για τους ασθενείς οι οποίοι τόνισαν επειδή είναι άρρωστοι, τραυματίες, ή με χειρουργική επέμβαση.

Οι θεραπείες μπορεί να είναι δυσάρεστη ή ακόμα και επώδυνες. Οι ασθενείς μπορεί να αντιληφθεί τους όρους για να είναι χειρότερα από ό, τι είναι και η πρόγνωση τους μελαγχολική, και μπορεί να κρατήσει αυτά τα συναισθήματα για τον εαυτό τους. Οι ασθενείς μπορούν εύκολα να γίνει συγκλονισμένοι από το φόβο και το άγχος που αισθάνονται και δεν ακούτε ή δεν καταλαβαίνετε τι ο γιατρός τους λέει για την κατάστασή τους, η συνιστώμενη θεραπεία, και τους κινδύνους που εμπλέκονται. Αυτό θα αυξήσει το επίπεδο του ασθενούς από το φόβο και το άγχος που μπορεί να επιδεινώσει την κατάστασή τους και να jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah   είναι πιο δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε με επιτυχία. Οικογένεια και φίλοι μπορούν επίσης να αυξήσει το επίπεδο του ασθενούς από το φόβο και το άγχος. Είναι οι ίδιοι σύγχυση και φόβο, επειδή αγαπούσε το ένα τους είναι άρρωστα ή τραυματισμένα. Χωρίς να το θέλει, θα μπορεί να μεταφέρει τους φόβους, σύγχυση τους, και το άγχος σε ασθενή του οποίου το σώμα έχει ήδη αγωνίζονται κάτω από το βάρος μιας ιατρικής κατάστασης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η σημασία της κομοδίνο τρόπο στον τομέα της νοσηλείας δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Βλέπετε μια ήρεμη, φιλική συμπεριφορά προς τους ασθενείς και τις οικογένειές τους να τους καθησυχάσει και να μειώσει τους φόβους και το άγχος τους.

Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν οικογένεια ή φίλους που μπορούν να τους επισκεφθούν, ενώ βρίσκονται στο νοσοκομείο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια αίσθηση του ασθενούς μοναχική, θλιβερή, και απομονωμένοι ή αποκομμένοι από τους ανθρώπους και το περιβάλλον που γνωρίζουν και ζουν μια φυσιολογική ζωή. Αυτό μπορεί να προκαλέσει όρεξης και του ύπνου δυσκολίες και ακόμα και να μειώσει την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων πόνου για την αίσθηση του ασθενούς σαν να είναι όλα μόνο του. Λαμβάνοντας το χρόνο για να μιλήσω με τους ασθενείς και ζητώντας τους ερωτήσεις τους βοηθά να αισθάνονται ότι δεν είναι μόνοι. Αυτό μεταφέρει επίσης σε αυτούς που δεν νοιάζονται μόνο για να κάνει τη δουλειά σας με τον καλύτερο την ικανότητά σας: αλλά και γι 'αυτούς. Γνωρίζοντα

Tidak ada komentar:

Posting Komentar