Selasa, 02 September 2014

το αντίθετο αποτέλεσμα. Ερευνητή σας θα ξέρετε είστε αναγκάζοντας τον εαυτό σας να ενεργήσει με έναν ορισμένο τρόπο.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Χειραψία με τον κατάλληλο τρόπο

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνετε πιθανώς σε μια συνέντευξη είναι η χειραψία με τον ερευνητή σας. Η χειραψία είναι ένα απλό σύμβολο της εισαγωγής. Αλλά μπορεί επίσης να είναι μια σιωπηρή μετρητής της προσωπικότητας. Πρόσληψη διαχειριστές λένε ότι ενώ σε έκτακτες περιπτώσεις ή χλιαρή χειραψία δεν θα καταστρέψει μια συνέντευξη, αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα για να ξεκινήσει σε μια κακή σημείωμα. Το ίδιο ισχύει και για ένα ιδρωμένο παλάμη. Για να αμβλυνθεί το πρόβλημα αυτό, να είστε βέβαιος να κρατήσει τα χέρια σας ανοιχτά, δεν μπαλέτο σε γροθιές, πριν από τη συνέντευξή σας. Αυτό θα μειώσει την εφίδρωση. Βάλτε ένα μαντήλι ή μερικά ιστούς στην τσέπη σας, ακριβώς σε περίπτωση που. Επίσης, να θυμάστε ότι, ενώ σε έκτακτες περιπτώσεις χειραψία είναι κακό, ένα κόκκαλο-σπάζοντας χειραψία δεν είναι πολύ καλύτερη. Σφίγγουν το χέρι σας συνέντευξη σταθερά και με αυτοπεποίθηση, αλλά μην το παρακάνετε.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Η έλλειψη επαφής με τα μάτια κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης μπορεί να οδηγήσει τον ερευνητή σας να σκεφτεί ότι είσαι ντροπαλός, ανιδιοτελής, ή ανέντιμο. Ομοίως, μετατοπίζοντας τα μάτια σας από και προς το πρόσωπο του ερευνητή μπορεί επίσης να στείλει το λάθος μήνυμα. Είναι να απορεί κανείς "πονηρά μάτια" είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει έναν χαρακτήρα που είναι παραπλανητική ή ανειλικρινής. Αν δεν θέλετε να κοιτάζω τον ερευνητή σας στο σημείο που κάνει τον άβολα, κάνουν διατηρούν επαφή με τα μάτια όσο κρίνεται σκόπιμο. Αν μιλάμε για περισσότερες από μία συνέντευξη, μπορείτε να μετατοπίσετε το βλέμμα σας, αλλά να είστε βέβαιος να εξετάσει κάθε ερευνητή στο μάτι τουλάχιστον για μερικά δευτερόλεπτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Ο όρος «γλώσσα του σώματος» περιλαμβάνει ακριβώς για οποιοδήποτε τρόπο, χειρονομία, ή στάση που μεταφέρει νοήματα στον παρατηρητή. Η γλώσσα του σώματος είναι ιδιαίτερα σημαντική σε μια συνέντευξη ως ερευνητής σας θα πρέπει να πληρώνουν προσοχή για να μη λεκτικές μορφές όσο και σε ό, τι έχετε να πείτε τη γλώσσα του σώματος για να αποφύγετε σε μια συνέντευξη περιλαμβάνει κατ 'επανάληψη διασχίζουν και uncrossing τα πόδια ή τα χέρια σας, κόλπα με τα μαλλιά ή τα ρούχα σας , αγγίζοντας το πρόσωπό σας, το ξύσιμο το κεφάλι σας, ή να παίζουν με ένα κουμπί ή στυλό. Σταθερή ή τολμηρές χειρονομίες είναι επίσης να αποφεύγονται. Μερικές από αυτές τις ιδιομορφίες μπορεί να ενεργοποιείται με νευρικότητα. Συνέντευξη προετοιμασία και πρόβα μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο χαλαροί. Η γλώσσα του σώματος που μπορεί να δώσει συνέντευξη σας μια ώθηση περιλαμβάνει κλίνει ελαφρώς προς τα εμπρός για να δείξει τον ενθουσιασμό σας και κουνώντας όποτε είναι σκόπιμο, ιδιαίτερα όταν ο ερευνητής σας είναι ένα σημαντικό σημείο.

SMILE ΟΤΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

Χαμογελαστά, η καθολική σημάδι της ευτυχίας, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πείσει τον ερευνητή σας ότι είστε πραγματικά στην ευχάριστη θέση να είναι εκεί. Από την άλλη πλευρά, ένα μεγάλου μεγέθους ή τεχνητό χαμόγελο χρησιμοποιούνται πάρα πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης θα οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα. Ερευνητή σας θα ξέρετε είστε αναγκάζοντας τον εαυτό σας να ενεργήσει με έναν ορισμένο τρόπο.

Σύμφωνα με Discover Magazine, όταν ένα άτομο είναι ειλικρινά διασκεδάζει, ένα μέρος του εγκεφάλου που ονομάζεται βασικά γάγγλια είναι ενεργοποιημένη, οδηγεί στο ασυνείδητο αναθέτουσα ορισμένων μυών του προσώπου. Μια αναγκαστική χαμόγελο, όμως, χρησιμοποιεί μια διαφορετική ομάδα των μυών, η οποία είναι ο λόγος για αυτό είναι γενικά εύκολο να εντοπίσετε ένα πρόσωπο που είναι νόμιμα ευχαριστημένος από το ένα που είναι μόνο που προσποιείται ότι είναι.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, να είστε βέβαιος να χαμογελάσει, αλλά μόνο όταν αυτό σημαίνει. Είναι απείρως καλύτερο να χαμογελάσει περιστασιακά, αλλά ειλικρινά από ό, τι να χαζό χαμόγελο συνεχώς για κανέναν λόγο καθόλου.

Να λαμβάνει υπόψη της ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατομική πολιτισμούς και ακόμη και μεμονωμένα άτομα να έχουν διαφορετικές ερμηνείες του τι συνιστά κατάλληλη ποσότητα του προσ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar